CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Friday, 13 November 2009

Hari minggu yang akan tiba :)

Haloo...wa in da hause...(poyo betul)
Salam pagi jumaat..

kenyang betul pagi ni, tadi breakfast nasi lemak lauk sotong lagi tau..sedap sangat, tu yang kenyang ni. Giler banyak betul nasi dia, tapi aku tetap makan sampai licin..

Eee tak sabar rasanya nak tunggu weekend ni...ada banyak dh aktiviti dalam kepala ni,
aktivitinya adalah makan-makan di rumah orang kahwin..kalau tak salah weekend ni banyak jemputan yang aku dapat, kalau tak salah ada 3 kot kenduri org tawin..Yeay!! makan nasi minyak, dah lama dah tak makan nasi minyak..kteorg mayb dapat datang 2 kenduri je kot yang lagi satu tu, insyaallah..bukan tak nak datang, tapi takut tak sempat..al-maklumla...
Kenduri siapa? tunggu next entry..akan ku upload semua gambar disini..

Aktiviti lain adalah bersama-sama keluarga ye, dimana ibu bapa mertua aku berada di kuala lumpur buat ketika ini, makanya harus la membawa mereka berjalan-jalan..lama rasanya tak jumpa diaorg, last jumpa pun masa raya hari tu..teruk kan! rasa bersalah pun ada, apa punya menantu la kan..tapi aku tetap menantu yang "baik"-baik ke? tapi aku respect diaorg, diaorg memahami sangat..luv u la mak& abah.


ni lah FIL & MIL aku


bersama mertua & biras aku yang sulong

Nanti bila-bila aku citer pasal family aku plak...
Bye-bye
see u when i see u..

1 comment:

Izzah Marzuki said...

hahaha..gelak dulu ye..

cun ah blog ni waa..
cayalah.. mantopp!!