CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Monday, 30 November 2009

Happy Anniversary to Us!!

Salam..
Lesu je hari ni masuk keja, ye la 3 hari cuti kan..tak kemana pun cuti, balik Putrajaya, tak balik kampung pun..tahun ni raya ayah aku tak da, so tak banyak sangat la dapat daging korban, selalu kalau dia ada banyak gak dapat..mood raya dah tak de so kte citer lain plak..

Esok adalah 1 Disember 2009, maka dengan ini aku nak bagitau besok adalah hari ulangtahun perkahwinan aku & suami..eh advance bg tau plak.....Bulan disember ni banyak betul hari-hari istemewa dalam hidup aku..Mak aku 2 Dis, Hari jadi aku pun bulan Disember gak..Biasanya kteorg pegi makan & jalan jalan je, untuk meraikan Hari yang "bermakna' ni..sebelum ni jatuh time weekend, tahun ni plak time bekerja, takpala..celebrate kat umah je lah..dah la 3hbhingga 12 Dis ni ada Kursus, Tinggal la suami aku keseorangan dirumah..kata dia, "jadi bujang la abang". Kursus ni wajib kena pegi, dh ada nama, so kena la pegi..oklah tak de ape lg nk citer, ketandusan idea dah..jumpa lagi bye-bye



p/s : untuk sayang aka suami aku!

Sayang Happy Anniversary!!! yang 3 tahun...

"Aku sangat bahagia..tiada apa yang dapat diungkapkan betapa BAHAGIA nya aku bersama dia, Syukur aku padaNya, kerana mengurniakan dia dlm hidupku, hadirnya mencipta saat2, detik2 indah, dalam suka dan duka, dia selalu ada, dalam senyum dan tangis, dia selalu ada, ya, dia temani aku selalu, dan kini, biarpun 3 tahun telah berlalu, ia masih lagi kukuh di situ, semoga ia kekal begitu selama2nya, buat sayang, tiada kata yg dpt ku ungkapkan, cuma, aku sayang kamu, aku cinta kamu, aku mahu terus bersama kamu, terima kasih sayang, terima kasih utk segalanya...* sedih *(tetiba rasa sedih plak)

Wah!! jiwang kan..khas dedicate untuk suami aku..




7 comments:

Izzah Marzuki said...

Happy Anniversary wa!!
Today is for looking forward to many more tomorrows..So may the love that u both share remain with u forever.. ^__^

mummydida said...

Happy anniversary Wa & Mizan
Semoga hubungan berkekalan hingga Ke Akhir Hayat..Amin

rina_rina said...

Wa..Happy Anniversary. Semoga ALLAH murahkan rezeki kalian dan kekalkan hubungan kasih sayang ini hingga ke akhir hayat. * Touching ler wa baca pesanan untuk suami tu..huhu*

Wa said...

Thank you sume yang wish...
rina_rina : ni kak rina yer??

fIzahjepp said...

epy annivesary gak kt wa..moga bhgia selalu..aar la wa touching gak bace ayat-ayat cinta wa tu..akak nk try wat cmtu tp tk reti hihi..

zahliana said...

wa, aku pun naik sedih beb baca p/s untuk suami...insyallah, kebahagian itu milik korang bersama hingga akhir hayat...happy anniversary wa & mizan..

@kutopsecret said...

Aper2 kan Wa, yg penting, kebahagian itu milik kalian berdua..Kekal hingga akhir hayat~