CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Friday, 15 January 2010

Nak Tag la Jugak!!

Salam..
tadi baca blog mummydida, macam best je kan..nak buat la gak..dia pun suh buat gak...


1. First time you met him - when and where?
First time jumpa kat kedai Asam Pedas, ala yg kat ofis KRU tu...kat Ulu Kelang Kot, Kakak angkat yang kenalkan dengan dia

2. Love at first sight?
Entahla....dia kot yang jatuh cinta kat aku

3. Who is he when the first time you met him?
manusia biasa

4. How long does it takes for him to ask you out for a date?
Lebih kurang seminggu gak baru ajak dating...

5. First place dating?
Ala Tak Ingat la...banyak sangat dah tempat pergi..boleh!!

6. How he proposed?
Terus ajak nak jumpa ngan famili aku, masa tu baru 3 bulan kawan...

7. Special date with him?
setiap date kami adalah special..

8. Changes that he asked you to do?
jangan sensitip sangat....

9. What is about him that you love so much?
Semuanya tentang 'dia' oh!!suamiku!!

10. What is about him that you wish he would change?
perut kasi kempis sikit..hahaha!!! mati aku kalu dia baca ni

11. You lose your mind and crack your head when he?
bila dia marah & merajuk(burok benor!!)

12. You will smile through your eyes for the whole day when he?
dia bagi suprise, contoh belikan sesuatu yang aku suka!!

13. Complete below sentences"My love towards my husband is as big as...?
"Seluas lautan yang terbentang"...ewahh

2 comments:

Izzah Marzuki said...

Wa, nak buat tag ni gak, bleh? heheheh

Wa said...

kak izzah buat la...sy pun amik dida punyer hari tu...