CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Tuesday, 19 January 2010

Carls. Jr. time wif my Legal Gang

Hai..
Hari ni aku memang giler tamak nak publish semua citer..tapi satu persatu ye, ikut mana kejadian yang mana berlaku dulu ye...

Citer ni berlaku hari jumaat lepas, kan rehat panjang kteorg dah plan nak pegi mid valley, sebenarnya plan dah lama, cuma masa nak pegi je banyak pulak rintangan..cewah macam apa je kan..asyik postponed je, last-last jadik jugak..Tapi yang tak best tak cukup korum, last minit kak ros(bos aku) tak dapat nak join..so kteorg decide nak pergi jugak..

Kteorg apalagi tanpa melengahkan masa masing-masing laju-laju je bergegas ke Mid Valley..Sebab kteorg datang sini makan tempat mahal mahal ni adalah tujuan nak celebrate birthday aku yang dah lama lepas..pada aku makan tempat macam ni kira mahal la.. Dah nama pun hari jadi aku haruslah kawan-kawanku yang belanja..thanks erk korang...sayang korang mmuahxxx....Yang best nyer birthday girl je yang boleh decide nak makan kat mana..Aku apalagi search la tempat makan yang sedap..Tu yang aku decide nak makan kat Carls. Jr. ni..

Aku tak penah makan pun kat sini saja nak try, dida cakap sedap, ok la burger dia sedap, besar tapi mahal sikit..semua makan tak habis, siap tapau bawa balik lagi..ni ada sikit gambar yang diambil masa kat sana..

To: dora, dida, diana & Kak Rina terima kasih daun keladi lepas ni belanja lagi...hahahahah

sume sibuk mengorder! sempat lagi berposing!

Cup ni kalau nak tau size medium, besar kan!
Besar dia macam large kat Mcd

Minum lah air banyak mana pun, boleh refill


happy semua dapat makan

besar kan! & sedap!!

And last but not least gambar kami semua!!

2 comments:

mummydida said...

sedapnya..yummy2..
mmg best & happening..

p/s: bulan 2 ni,besday diana plak..dia dah request seoul garden dah..hihihi

Wa said...

mmmm memang sedap kan da...best sngat...

diana pikir-pikir kan ye lepas ni...