CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Tuesday, 22 December 2009

Musimkan....

salam,

Ni nak citer pasal org kawin lagi, nama pun dah musim org kahwin, citer pasal org kawin je la..
Bulan Disember ni banyak betul musim org kahwin kan..ada je jemputan, tu la mmg tengah musim pun..tak kisah la musim orang kahwin yang peliknya tema orang kawin ni pun bermusim gak ke??asal aku pegi orang kahwin je tema nya tak lain mesti merah& putih..pelik gak kan,kaler tu mmg cantik la tak dinafikan..betul la org ckp sekarang memang musim org kawin..lepas musim org kawin musim mengawan pulak, pastu ramai la yang berlumba-lumba sape yang mengandung dulu..betul tak..hehehe...Kalau dah rezeki nak wat mcm mana kan..alhamdullillah...

Minggu lepas kan cuti hari jumaat, aku 3 hari cuti pun sibuk jgk..husband aku punya bestfriend kahwin, so kenala ada setiap majlis diaorg, dari nikah sampai le kenduri dua-dua belah kte org ada..Bukan apa kata kawan baik kahwin so kteorg laki bini memang bagi support habis la..yang paling tak sangka aku kena jadi pengapit untuk belah perempuan kalau tidak dia suruh jadi pengapit dua dua belah, memang la tak boleh sgt kan petang tu aku ada kenduri lain tu yang tak boleh, mintak maap la Nor..mula mula tu macam tak nak tapi wife kawan baik husband tu minta tolong sangat..lepas tu aku paksa rela la jadi pengapit dia di hari persandingan diaorg belah perempuan..alkisahnya..tapi best gak dapat jadi pengapit..hari ahad tu kteorg datang sebagai tetamu, family aku pun datang sekali, meriah betul sambutan belah lelaki siap ada kain rentang bagai, ramai betul org datang..Gambar banyak ni, aku kan tamak semua aku nak masuk kat sini, ala tak pandai la wat kecit kecit.sapa yang pandai nanti ajar la..

ni lah bestfriend Husband, namanya Panjang

lepad nikah
pengantin & pengepit (merah kan)

sibuknya pengepit tu

makan beadab..aku pun makan kat meja pengantin, tapi tangan je yang nampak

ni banner masa kenduri belah lelaki

wit pengantin

tetap kena ada

ni ngan eleisya!

Ni Petang pulak ada lagi satu wedding kat Kg. Lindungan, Subang. Ni pun ofismate husband yang kahwin,nama dia Eja kteorg sampai pun lambat, orang dah kemas siap susun meja dah pun, ok la tu datang gak kan tunjuk muka..Minggu akan datang ni pun kte cuti hari jumaat lagi kan, minggu ni pun ada gak jemputan orang kahwin lagi..insyaallah kalau tak ada apa apa hal kteorg pegi.

opismate husband, Eja (merah lagi)

eja & Hubby

4 comments:

@kutopsecret said...

MERAH laggiii...wahahahaha...

@kutopsecret said...

Wa mcm anak dara siottt...jadi pengapit...mmg cun la dari pengantin

zahliana said...

wa..pengepit ke pengapit...huhu

Wa said...

dahlia: dara apa..mana mcm anak dara macam mak dara ada la..
zah: zah jahat!! tapi memang pengepit pun